2013-09-04 10:06:25• hírek • Astronet.hu

Napi horoszkóp: Szűz - Ma fény derül valami titokra

Napi horoszkóp szeptember 4-re a 12 csillagjegy szülötteinek.

Kos horoszkóp

Kos III. 21. - IV. 19.

Ma inkább ne legyen a munka hőse. A családjára koncentráljon, mert bennük több öröme lehet, mint a tevés-vevésben. A kötelességeit végezze el, aztán irány haza! Egy közös családi sportprogram felséges élmény lehet.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Bika

Bika IV. 20. - V. 20.

Tegnap is másként gondolkodott mint ma, a holnapról meg ne is beszéljünk. Az álmait csak úgy fogja tudni megvalósítani, ha ki is tart mellettük. De ha ez az álom már rémálom, akkor ideje megszabadulni tőle.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - ikrek

Ikrek V. 21. - VI. 21.

Egy régi, mély barátságról kiderülhet, hogy kiállta az idők próbáját, sőt. Most akár jobban el is mélyülhet, mint azt régebben gondolta volna. Az esetleges ellentétekről kiderülhet, hogy csak felszínesek, de a mélyben nagyon egyek önök.

 

Napi horoszkóp - rák

Rák VI. 22. - VII. 22.

Ma sor kerülhet egy döntő csatára egy értekezleten, vagy más formában vehet részt vitában. Az biztos, hogy munka és pénzügyeket illetően konfrontálódhat. A feletteseivel szemben is lehet szókimondó, de tisztelettudó.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Oroszlán

Oroszlán VII. 23. - VIII. 22.

Ma különleges kapcsolatot alakíthat ki valakivel. Egyelőre maga sem tudja, hová tegye ezt az ismeretséget, de nem is kell azonnal eldöntenie. Valahogy a barátság és a szerelem határán billeg. Hagyja még billegni!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Szűz

Szűz VIII. 23. - IX. 22.

Ma fény derülhet valami titokra, de egyelőre ne árulja el annak, akit ez érint. Az illető most még nem tudna mit kezdeni ezzel az információval, csak teljesen összezavarodna, és nem találná a helyét. Ne okozzon szomorúságot!

 

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Mérleg

Mérleg IX. 23. - X. 22.

Szívügyekben hiába kér tanácsot. Ha meg is keres valakit, valószínűleg csak annyi a haszna belőle, hogy jól kibeszélheti, kisírhatja magát. Amit kimond, attól mintha meg is szabadulna. Akkor már emlékezhet a szépre is.

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Skorpió

Skorpió X. 23. - XI. 21.

Egy új munkahelyben reménykedik, de egyelőre ne vegye készpénznek, bárki is hitegeti. Ma csak akkor bízhat valamiben, ha már aláírt szerződés is van a kezében. Addig is reméljen, de ne adjon fel semmit jelenlegi elfoglaltságából!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Nyilas

Nyilas XI. 22. - XII. 21.

Valamilyen különleges családi eseményre kerülhet sor a mai napon. Ma a szokásosnál is jobban érzi magát a szerettei körében. Egy régi rokonnal, vagy elfeledett baráttal is összefuthat. Ma mindenkit kicsit másnak lát.

Napi horoszkóp - Bak

Bak XII. 22. - I. 19.

Ma nagy meglepetésben lehet része. Jól teszi, ha korán kel, és sietve siet a munkahelyére. A csoda ugyanis vagy útközben, vagy ott történik meg önnel. Még eleinte hiheti munkahelyi balesetnek is. De ez a jobbik eset.

Napi horoszkóp

Napi Horoszkóp - Vízöntő

Vízöntő I. 20. - II. 18.

Nagyobb gondot kellene fordítania a családjára, különösen, ami a gyermekei nevelését illeti. Valaki már nagyon elkanászodott. Ha kamaszkorú gyereke van, akkor különösen utána kellene néznie a dolgainak. Ha ön kamasz, akkor nézzen magába!

Napi horoszkóp

Napi horoszkóp - Halak

Halak II. 19. - III. 20.

Vendégei érkezhetnek a mai napon, olyanok, akiket akkor is szívesen lát, ha azok váratlanul toppannak be önhöz. Akkor sem kell kétségbe esnie, ha készületlenül érte ez a látogatás. Ők nem az ételért-italért, hanem önmagáért jöttek.

Napi horoszkóp
Astronet.hu

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: